Op zoek naar de beste gezonde recepten voor hondenvoeding? Welnu, ik kan je vertellen uit ervaring dat een recept van goede kwaliteit hondenvoeding veel voedzamer is, voedzaam, en smaakt beter dan de winkel die merken heeft gekocht. Houd je hond fit en gezond met deze eenvoudige, gemakkelijk te maken en chock vol met natuurlijke ingrediënten! Als u meer wilt leren over welke stoffen uw hond gezonder maken, lees dan deze blog! 

Belang van eten

We houden zoveel van onze honden, we vergeten soms om te zorgen voor hun voedingsbehoeften, vooral omdat ze zo nauw verbonden zijn met onze eigen gezondheid. We houden van kip en bruine rijst, maar het is vaak duur om deze te eten omdat ze moeten worden verwerkt en meer vulstoffen bevatten. Dit is de reden waarom gezonde hondenvoer recepten vaak meer rauw vlees of andere natuurlijke gezonde ingrediënten bevatten, zoals groenten en fruit. Hondenvoer is een multi-miljard dollar industrie. Het lijkt erop dat iedereen hun eigen mening heeft over wat gezond is en wat niet is. Het is erg moeilijk om het pure onvervalste voedsel te vinden dat precies goed is voor honden. Toch is de ideale mix te vinden! Het moet gewoon worden aangepast om meer smakelijker te zijn voor je hond.

Hondenmaaltijden

De meeste hondenbezitters voeren hun honden hoogwaardige commerciële kibble, wat goed kan zijn zolang je hond de juiste hoeveelheid voedsel krijgt, maar het is niet alsof het alles is wat we willen dat ze eten. We houden ook van gekookt voedsel en doen onze honden ook, maar we willen ook het goede spul. Het maken van uw hond maaltijden thuis is niet alleen economisch, het is gezonder, vooral als u ervoor kiest om uw hond maaltijden in het comfort van uw eigen huis te maken. Als u naar een hondenvoeding productiebedrijf gaat om het hondenvoer te kopen dat ze maken, koopt u hoogstwaarschijnlijk iets dat is verwerkt, gebleekt en gecombineerd.

De juiste voeding is belangrijk, maar je kunt ook nooit fout gaan met kwaliteits ingrediënten. Je kunt gezonde hondenvoeding recepten maken die veel kwaliteits ingrediënten gebruiken, en je zult eindigen met een heel uitgebalanceerd dieet. De meeste commerciële merken bevatten hoge niveaus van conserveermiddelen, kleurstoffen en additieven en u wilt uw hond niet blootleggen aan deze chemicaliën voor langdurige tijd. Ontdek dus wat de ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn en gebruik ze spaarzaam en altijd met het toezicht op je dierenarts.

Let wel op!

Een ding waar je voor voorzichtig wilt zijn, is alle hondenvoer. Deze term is zo breed dat het kan van toepassing zijn op brokjes, ingeblikt, droog voedsel en zelfs vlees. Ook al lijken veel mensen te denken dat dit een goede manier is om je hond te voeden, het is echt niet. Alle hondenvoer bevat alle dezelfde dingen in dezelfde verhouding, dus ook al kunnen ze alle natuurlijke of biologische vlees op het etiket vermelden, het hondenvoer bevat eigenlijk meestal vleesmaaltijd. U kunt hier meer over lezen door op de onderstaande link te klikken. De beste combinatie zou verse groenten, vetarm vlees en hoogwaardige korrels zijn. Vermijd alles dat alle natuurlijke of organische stof als ingrediënt vermeldt. Vermijd ook fruit en granen die sterk zijn verwerkt, zoals maïs of rijst. In het algemeen wilt u een balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. De meeste commerciële hondenvoer hebben ook een high-vezelgehalte, wat betekent dat u ze in alle kosten zou moeten geven als u uw hond gelukkig wilt houden.