Ik heb drie jaar in een kledingwinkel gewerkt. Ondertussen weet ik dus redelijk goed hoe ik een T-shirt moet opvouwen. Als u verder vragen heeft over het opvouwen van rokken, broeken, jassen, sweaters of truien kan ik daar natuurlijk ook mee helpen. Gek genoeg kan een T-shirt het lastigste zijn om op te vouwen. De stof van een T-shirt is vaak heel zacht en licht. Dat betekent dat het heel lastig is om deze in een vloeiende beweging op te vouwen. Een trui is vaak dikker, stugger, en wat zwaarder. Dat maakt het makkelijker om het net naast de kraag op te pakken, de mouwen naar binnen te slaan, en op te vouwen. Maar ik moet zeggen dat sommigen T-shirt merken gemakkelijker zijn op te vouwen dan andere merken. Maar zo’n merk is natuurlijk niet gemakkelijk te vinden. Ondertussen ben ik een merk tegengekomen waarvan ik denk dat deze super gemakkelijk op te vouwen zijn. Voor de gemiddelde man is dit natuurlijk een belangrijk aspect van een T-shirt.

 

Schiesser T-shirts

Online heb ik lang gezocht naar T-shirt die gemakkelijk zijn op te vouwen. Zelf als je al jaren in een kledingwinkel hebt gewerkt kan het nog lastig zijn om een shirt op te vouwen. Na langer zoeken vond ik Schiesser T-shirts. De Schiesser T-shirts zijn gemaakt van een mooi stevig katoen. Dat maakt ze ontzettend fijn om te vouwen. Denk trouwens niet dat dit hele dikke T-shirts zijn die niet ademen. Dat is namelijk zeker niet het geval. In veel T-shirts zit tegenwoordig elastaan. Dit zorgt voor wat meer rek in een shirt, maar onttrekt aan de kwaliteit. Gstar doet dit veel. Levi's doet dit niet, en daarom vond ik altijd dat deze T-shirts veel makkelijk te vouwen waren. Ook de Schiesser T-shirts maken gebruik van weinig elastaan. Daarom zijn ze wat steviger, en dat maakt ze makkelijker om te vouwen.

 

Zijn deze T-shirts duur?

Als ik zelf nadenk over een T-shirt van een hoge kwaliteit denk ik meteen aan shirts van honderd euro. Maar de Schiesser T-shirts zijn  normaal geprijsd.  Een gemiddeld Schiesser T-shirts kost tussen de 15 en 50 euro. Natuurlijk ligt het eraan of je een basic T-shirt koopt of een T-shirt met wat meer detail en pasvorm. Toch was ik heel erg blij met deze vondst. Ik kende het merk namelijk zelf nog niet, maar ik ga het wel aanbevelen aan veel van mijn vrienden. Zeker aan de vrienden die nog steeds niet een T-shirt kunnen opvouwen.